Consilierea carierei este un proces holistic prin care oferim suport clienților noștri în adoptarea unor decizii privind viața personală și profesională, în înțelegerea modalităților de a gândi și simți, în adoptarea unor noi comportamente benefice care țin de stil de viață, carieră, dezvoltarea personală – cu scopul atingerii unui echilibru personal.

Consilierea carierei poate fi individuală sau de grup, poate avea loc față în față la sediul nostru din Bd. Eroilor nr. 5  sau pe Skype. Intră pe paginile DREAM și BECOME (dacă ești student/ă) pentru mai multe detalii.

 

Prin serviciile de training și consultanță a carierei pe care le oferim companiilor sau instituțiilor, ne concentrăm pe creșterea stării de bine, a productivității, a implicării angajaților la locul de muncă, cu beneficii directe atât asupra angajaților cât și a companiei.

Serviciile de training și consultanță a carierei au loc fie la sediul organizației, fie într-un spațiu agreat de comun acord. Intră pe pagina CRAFT pentru mai multe detalii.