Îți oferim un spațiu încurajator și deschis care să te ajute să înțelegi mai bine cine ești și ce vrei să devii, ce dorești de la educația, cariera și viața ta. În care să poți discuta, argumenta, clarifica, organiza mai bine și, dacă este necesar, schimba, gândurile, ideile, sentimentele, îngrijorările tale despre alegerile educaționale și de carieră.

În funcție de nevoile tale specifice, sesiunile de consiliere în carieră pot presupune activități de auto-cunoaștere și explorare, de conștientizare a intereselor, abilităților, valorilor sau stilului tău personal; stabilirea unor obiective personale și luarea unor decizii importante pentru tine; schițarea unui plan de acțiune, împreună cu conștientizarea propriilor resurse și bariere; testarea și implementarea planului, monitorizarea și ajustare lui dacă e cazul.

Ca regulă generală, durata unei sesiuni de consiliere în carieră variază între 1 -1 1/2 ore și se desfășoară la sediul nostru din Bd. Eroilor nr. 5 sector 5 București –  un spațiu prietenos, în Cotroceni, la 5 minute de mers pe jos de stația de metrou Eroilor. – vezi aici.

Mai multe detalii vezi și aici.