Te vei simți mai bine în pielea ta. Vei avea chef și inspirație să acționezi. Vei fi mai aproape de o carieră potrivită ție, cu efecte pozitive directe în mai toate ariile din viața ta.

Câteva din rezultatele specifice, în funcție de activitățile la care decizi să participi: vei știi la ce ești bun și ce îți place să faci, ce este important pentru tine și cum îți poți construi munca în jurul valorilor tale, vei avea mai multă încredere în ceea ce ești și ce poți face, vei fi mai inspirat să acționezi, să încerci lucruri noi, vei înțelege cum să-ți stabilești obiective personale și cum să le realizezi, vei reuși să comunici mai bine cu cei din jur, vei face față mai bine incertitudinii, vei avea mai multe realizări profesionale și personale.

*****

Construirea unei cariere, căutarea unui loc de muncă potrivit și chiar munca noastră de zi cu zi pot induce stări neplăcute de anxietate, teama și vulnerabilitate (incluse la modul general în noțiunea de ”stres”) – vei vedea cum poți ”lucra” mai bine cu aceste stări, cum le poți înțelege, diminua impactul sau învăța mai multe de pe urma lor.