Vrei un (alt) job. Vrei o (altă) carieră. Te duci la interviuri de angajare, dar nu te simți foarte pregătit/ă să le faci față. O întrebare precum „Care este cea mai mare realizare a ta de până acum?” te pune puțin pe gânduri?  Îți vin în minte doar răspunsuri care par banale? Nu reușești să transmiți cum ești tu cu adevărat? O persoană unică, valoroasă, cu potențial?

Vino la una sau mai multe ședințe de consiliere în carieră și vom descoperi împreună:

******************

# Constelația ta unică de puncte forte. Vei vedea că ai mult mai multe decât crezi!

# Ce anume te motivează cu adevărat. Fiecare persoană este unică!

# Cum să răspunzi la anumite întrebări de la interviu cu povești adevărate din viața ta. Poveștile inspiră și conving, iar noi le putem construi și exersa.

# Cum să răspunzi la întrebările „tricky” de la interviu. Precum cele legate de salariu sau de ”punctele tale slabe”.

# Cum să cauți și cum să aplici la joburi care chiar ți se potrivesc. Ce-ți dorești cu adevărat și cum poți ajunge acolo.

# Cum să intri în legătură cu lideri din domeniile profesionale care te atrag. Îți putem oferi suport pentru a contacta și discuta cu lideri care te pot ajuta cu informații, idei și recomandări.

# Sau spune-ne tu ce te interesează cel mai mult și pe asta ne concentrăm!

****

so-100-guaranteeDacă simți că nu ai câștigat nimic util din ședințele de training sau consiliere, îți returnăm 100% din taxa achitată. Participă la 4 ședințe de training sau consiliere: implică-te și parcurge activitățile. Dacă nu simți o diferență reală în viața sau munca ta după primele 4 ședințe, spune-ne, descrie-ne ce ai încercat și îți vom da imediat toți banii înapoi. Fără alte întrebări.

*****

****

CONSILIERI

***