Toată lumea experimentează adversitate și stres: presiunea de a avea rezultate la școală sau în muncă, probleme de relație, dificultăți financiare. Nu orice stres este negativ, însă stresul cronic își pune amprenta pe mintea, corpul și comportamentul nostru. 

***

CE VOM FACE

Stresul este omniprezent, iar noi suntem construiți pentru a-l experimenta. Asta înseamnă că atunci când suntem copleșiți de probleme nu putem face nimic pentru a ne crește starea de bine? Dimpotrivă. Cercetările au arătat că oamenii pot deprinde anumite abilități și obiceiuri pozitive prin care să-și gestioneze mai bine stresul, să-și revină mai repede după un eșec și să fie mai mulțumiți de viața lor în general. Pe scurt, rezistența la stres poate fi învățată atunci când avem la dispoziție strategii eficiente de a lucra cu stresul.

***

DE CE FUNCȚIONEAZĂ

Acest curs este fundamentat pe principii solide, recente și validate științific din sfera psihologiei pozitive, având un aspect pronunțat practic, bazat pe realitățile vieții și muncii de azi.

***

CE AI DE CÂȘTIGAT

La finalul cursului, vei avea o „trusă de ustensile”, un set de strategii eficiente prin care îți poți mări rezistența la stres. Vei ști cum să procedezi ca să te adaptezi cât mai bine unor circumstanțe nefavorabile sau provocatoare și să duci o viață cât mai împlinită și mai prosperă.

***

***

PROGRAM: Următoarele sesiuni vor fi anunțate în Calendar.

NUMĂR ȘEDINȚE: 5

DURATA UNEI ȘEDINȚE: 2 ore

FRECVENȚA: O dată pe săptămână

NUMĂR PARTICIPANȚI: maxim 8

PREŢ: 100 EURO fără TVA

LOCAȚIE: Bd. Eroilor nr. 5, sector 5, București (în Cotroceni) – afişează în Google Maps