Pot aplica studenți cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani care studiază în București, indiferent de profilul facultății la care studiază. Acest proiect nu este finanțat din fonduri europene, astfel încât nu ai nicio restricție de participare – poți aplica indiferent de implicarea ta în alte programe educaționale (din fonduri europene și nu numai).

Nu este necesară niciun fel de experiență de muncă, dar trebuie să vrei să înveți să iei interviuri și să le documentezi – să vrei să cunoști persoane interesante pentru tine, să le afli poveștile de muncă și viață și să înveți din ele. Odată ce finalizezi proiectul, vei împărtăși povestea ta și a echipei tale și altor oameni (ex: în fața aparatului de filmat, pe platforme sociale sau off-line, în prezentări către alți tineri).

Ți-ar fi mai ușor dacă ai fi sau ai vrea să devii o persoană (auto)motivată și autentică, curioasă și entuziastă care să dorească să facă față provocărilor, să fie deschisă la experiențe noi și capabilă să lucreze bine în echipă. Trebuie să ai toleranță mare la frustrare (sau să vrei să ți-o dezvolți!) – acesta este un proiect în care va trebui să înveți să te regrupezi după ce vei primi răspunsuri de ”Nu.”