Acest proiect nu este finanțat din fonduri europene, astfel încât nu ai nicio restricție de participare – poți aplica indiferent de implicarea ta în alte programe educaționale (din fonduri europene și nu numai).

Trimite-ne la adresele de contact:

  • un CV (sau profilul tău LinkedIn)
  • un eseu de 350 – 500 de cuvinte în care ne povestești despre tine și motivele pentru care vrei să participi în acest proiect, despre ce îți place la acest proiect și beneficiile pe care crezi că le vei avea participând și despre cum îți vei face timp pentru a putea duce proiectul la capăt. Nu vrem un text standard, formal, un „copy & paste” de pe Internet. Dorim să te cunoaștem și să-ți înțelegem mai bine motivațiile. Avem un număr limitat de locuri și am dori să ne asigurăm că vrei cu adevărat să faci parte din noua noastră echipă și că te vei putea implica în acest proiect.
  • OPȚIONAL (poate conta la departajare) – un scurt filmuleț (max. 5 min) sau un colaj prin care să ne spui câte ceva despre tine

Abonează-te la newsletter, urmărește site-ul nostru sau pagina noastră de Facebook pentru a afla când vei putea aplica pentru seriile următoare.