Construirea unui drum în carieră și viață nu este nici pe departe ceva ce se face o singură dată: începi azi, termini peste două săptămâni, două luni sau doi ani și gata, ai un drum în viață stabilit pentru totdeauna.

Întâi decizi cum vrei să pornești și continui pe drumurile și ramificațiile disponibile. Ești deschis să încerci lucruri noi (fără să știi de la bun început dacă vei dori sau nu să faci o viață acel lucru), păstrându-ți concentrarea și perseverența. Nu este vorba despre găsirea unui drum ca și cum acesta ar exista deja, ci despre cum să-ți construiești propriul drum.

hhhhhhhhh
Ce ai de câștigat participând la activitățile full bloom:
Nimeni nu știe cum vor evolua exact joburile viitorului, ce schimbări majore pot apărea în educație sau pe piața muncii, dar știm că poți învăța cum să te pregătești mai bine. Dezvoltarea carierei în ziua de azi nu mai este un proces lin și direct cum obișnuia să fie pentru generațiile anterioare, dar consilierea carierei în anii de liceu și facultate poate duce înspre construirea unei vieți pline de satisfacție și semnificație.

hhhhhhhhh
Îți oferim un spațiu încurajator și deschis care să te ajute să înțelegi mai bine cine ești și ce vrei să devii, ce dorești de la educația, cariera și viața ta. În care să poți discuta, argumenta, clarifica, organiza mai bine și, dacă este necesar, schimba, gândurile, ideile, sentimentele, îngrijorările tale despre alegerile educaționale și de carieră. Un spațiu în care:

 • Să te înțelegi pe tine, pe cei din jur și relațiile pe care le construiești
 • Să identifici factorii care îți pot influența dezvoltarea carierei și să-ți evaluezi interesele, abilitățile sau valorile
 • Să găsești informații relevante legate de cariere; să ai o înțelegere mai bună asupra lumii ocupațiilor, pentru a alege în cunoștință de cauză
 • Să-ți construiești un plan, să îți activezi resursele de sprijin și să faci față barierelor inerente care vor apărea pe drum
 • Să cunoști și să înveți de la oameni care deja au pornit pe un drum al carierei pe care și tu ți-ai dori să-l urmezi
 • Să îți creezi CV-uri și scrisori de intenție bune
 • Să te pregătești pentru interviuri
 • Să înveți să cauți și să îți crești probabilitatea de a găsi locuri de muncă relevante

hhhhhhhhhhhhh

Cele 5 teme majore în jurul cărora vom lucra:

 1. Cine sunt eu? – Autocunoașterea și auto-crearea
 2. Eu și ceilalți – Comunicarea și relațiile interpersonale
 3. Cum învăț să învăț și să caut – Managementul informației și învățării
 4. Cum știu ce vreau să fac și cum ajung acolo -Dezvoltarea carierei
 5. Cum trăiesc pentru a-mi fi bine – Stilul de viață

kkkkkkkkkkkkkkk

Ce NU vom face:

NU vom veni cu dogme, cu „așa e bine”, „așa se face”, „poate ar trebui”, „dar, totuși”…

ffffffffffffff
NU-ți vom spune ce să faci sau ce să alegi în ceea ce privește educația și cariera ta. Aceasta este numai și numai decizia ta, dar noi suntem aici să te ajutăm să ajungi la cea mai bună decizie pe baza a ceea ce știi acum. Să-ți urmezi decizia și să o adaptezi pe parcurs – lumea se schimbă rapid și noi împreună cu ea, iar oportunitățile sunt peste tot în jurul nostru (trebuie doar să învățăm să le vedem și să le urmăm).