Facilităm schimbări pozitive în oameni și organizații. Susținem procesele de învățare și dezvoltare individuale sau organizaționale. Facilităm procese creative care pun mintea în mișcare și care inspiră optimizarea potențialului personal și profesional. 

Suntem primii și singurii traineri și coach din România certificați în Strengthscope – cel mai complex și inovativ sistem de identificare și optimizare a calităților și punctelor forte ale oamenilor la muncă – a acelor aspecte fundamentale care ne dau energie și în care performăm deja foarte bine (sau avem potențialul de a performa foarte bine).

Avem experiență demonstrată în consiliere, coaching, consultanță și training, atât în mediul de business, cât și în cel educațional, atât în situații de unu la unu, cât și de grup. Ne desfășurăm activitățile la sediul fullbloom, în companii, facultăți sau școli.

Educație & Experiență

lllllllllllll

 eu-linkedin-1

Mădălina Zaharia

Coach | Formator | Consilier în carieră GCDF

*********************************

Adriana Georgescu

Coach | Formator | Consilier în carieră GCDF

sada

Povestea noastră

Unii dintre noi știu dinainte ce își doresc în viață. Știm cu toții poveștile cu „am știut de mic ce voiam să fac”, „întotdeauna am simțit că am o chemare pentru…”. Dar cei mai mulți dintre noi nu știm de mici ceea ce vrem. Nu știm nici când suntem (mai) mari ceea ce vrem. „Urmează-ți pasiunea”  poate deveni apăsător. Și dacă nu o cunosc, ÎNCĂ? Am învățat din proprie experiență că nu trebuie să ne simțim vinovați dacă nu știm ce vrem să facem cu viața noastră…nici la 14 ani, nici la 18 ani, nici la 25, nici la 30, nici la 40 ani și nici la peste 60 de ani. Dar este responsabilitatea noastră să încercăm și să învățăm. Nu ceea ce ne spun ceilalți, nu să urmăm mode fade, nu să lăsăm la voia „sorții” sau la voia lui  „Habar n-am, fie ce-o fi”. Să privim incertitudinea mai degrabă ca pe o oportunitate de a explora și nu ca pe ceva care să ne blocheze.

Urmând ceea ce predicăm, profesional, am început în economie (turism și marketing), am continuat cu brand marketing-ul și analiza de contracte, am lucrat în ong-uri, apoi ne-am făcut propriul ong și primul business prin care am dezvoltat și susținut cursuri de spus povești pentru copii. Ne-am reîntors la școală, am învățat mult și ne-am oprit la consilierea carierei. Simțim că, în sfârșit, am ajuns unde voiam, fără să fi știut de la început unde ne va duce drumul. Ne place domeniul consultanței, coaching-ul și consilierea carierei poate și pentru că ne-am dat seama că dacă am fi avut acces dinainte la ceea ce știm acum, tot procesul de descoperire ar fi fost, probabil, mai ușor. Și tocmai de aceea vrem să împărtășim ceea ce am învățat și vom continua să învățăm despre construirea și dezvoltarea carierei, despre satisfacția muncii și atingerea stării de bine în viață, despre integrarea armonioasă a muncii cu restul activităților noastre, pentru o viață mai împlinită.

Nu vă încurajăm să faceți ce am făcut noi, ci suntem aici să vă sprijinim să vă găsiți propriul drum.

safasfds

Principiile noastre

Punem accentul pe oportunități, soluții și puncte forte, fără a ignora problemele și ariile mai puțin dezvoltate.

Stăm departe de dogme și pseudo-științe, nu oferim soluții miraculoase în 10 pași și nu ținem predici despre cum ar trebui să-ți trăiești viața. Suntem aici să te spijinim să îți construiești și să te bucuri de propriul drum – în muncă și viață.

Credem în ideile care îți solicită, exersează și extind mintea.

Ne inspirăm din cele mai recente descoperiri din consilierea carierei și psihologie, neuroștiință sau științele contemplative și cognitive (cum ne funcționează creierul, cum putem lucra împreună și nu împotriva creierului nostru, creierul și emoțiile, cum ne putem disciplina mintea și extinde capacitatea de a atinge starea de bine).

dsasdaadds

lllllll