Fie că ești un student de nota 10, fie că te lupți să nu ai restanțe, cursul îți va oferi instrumente mentale puternice care te vor ajuta să înveți mai eficient materii dificile.

***

DESPRE CURS

Îți oferim acces facil la tehnici de învățare valoroase utilizate de experți din cele mai variate domenii – artă, muzică, literatură, matematică, știință, sport, precum și nu numai. Vei înțelege cum te influențează modul in care creierul folosește două moduri de învățare foarte diferite sau cel în care încapsulează, adică „sparge în bucăți”, informațiile. Vei afla despre iluziile de învățare, tehnicile de memorare, gestionarea tendinței de a amâna și a altor blocaje în învățare, cele mai eficiente metode prin care poți ajunge să stăpânești materii dificile și cum să te descurci mai bine la teste și examene.

***

CE AI DE CÂȘTIGAT

Dacă ești deja un expert în a învăța, acest curs îți va da idei pentru accelerarea învățării, inclusiv idei contraintuitive care te vor ajuta să-ți utilizezi mai bine timpul pentru teme, proiecte și examene. Dacă te lupți cu învățarea, vei dobândi un set larg și structurat de tehnici practice care te vor orienta către ceea ce trebuie să faci ca să începi să te descurci bine.

***

***

Program: următoarele sesiuni vor fi anunțate în Calendar.

Număr ședințe: 4

Durata unei ședințe: 2 ore

Frecvența: o dată pe săptămână

Număr participanți: maxim 6

Preţ: 56 EURO fără TVA

Locație: Bd. Eroilor nr. 5, sector 5, București (în Cotroceni) afişează în Google Maps

*****