Ai vise ambițioase, dar nu reușești să îți atingi potențialul? Te ajut să devii cea mai bună versiune a ta. Descoperă Life Coaching.

Dar oare ți se potrivește să faci life coaching? Și, anyway, nu este asta doar o altă idee la modă?

 

„Pentru probleme de viață, mai bine mă duc la psiholog. Cum m-ar putea ajuta un coach?”

 

Așa este, e foarte posibil să ți se potrivească mai bine să lucrezi cu un psiholog. Depinde de tine și de provocările tale. Iată care este diferența între coaching și terapie:

Un psiholog e ca doctorul sportiv care intervine când un jucător este accidentat.  Coach-ul este antrenorul care lucrează cu jucătorii apți de joc pentru a face performanță. Așa cum același jucător poate avea nevoie de doctor într-un moment al vieții și de antrenor în alt moment, și tu poți avea nevoie de psiholog sau coach în momente diferite de timp. Și desigur, știai deja: „coach” chiar înseamnă „antrenor” în limba engleză!

 

De asta, trebuie să știi : coaching-ul nu se potrivește oricui. Coaching-ul este pentru persoane ambițioase, deschise, care își doresc o schimbare. Coaching-ul NU este terapie, ci o modalitate prin care găsești soluții și îți dezvolți calitățile.

Coaching-ul este pentru persoane practice, care vor mai mult de la viață și care se simt capabile să obțină asta: ele vor să câștige din coaching motivație și soluții bune. Este la fel ca în sport, unde talentele sunt pregătite de un antrenor bun pentru a înflori.

 

1) Cum te pot ajuta ședințele de life coaching

În funcție de ce te preocupă, vei putea descoperi:

  • misiunea ta personală în viață
  • motivația pentru a-ți atinge scopurile de viață
  • cum să îți organizezi mai bine timpul
  • cum să comunici mai bine cu persoane dificile
  • cum să ai mai multă voință și să îți construiești obiceiuri mai bune

Și multe altele! În funcție de provocările tale personale și de ceea ce te preocupă.

 

2) Am experiența și pregătirea necesară să te ajut

  • Coach certificat ICF ACC, 1000 + clienți, 98% clienți mulțumiți: Adriana Georgescu
  • Strategiile pe care ți le voi propune chiar funcționează, pentru că au fost testate de sute de clienți înaintea ta.

Nu îmi place să vând gogoși.  Toate strategiile pe care ți le voi propune sunt validate de neuroștiință și funcționează pentru majoritatea clienților mei. Hai să vedem dacă ți se potrivesc și ție!

3) Life coaching-ul înseamnă să investești în tine

  • Investiția ta: 200 lei/ora (60 min.)
  • Programări în intervalul L-V, 9.00-19.00
  • Locația: Bd. Eroilor nr. 5, sector 5, București (în Cotroceni) sau prin telefon

 

Tu cât consideri că meriți să investești în tine?

 

4) E foarte simplu să faci o programare

Nu am formular de înscriere pe site pentru că îmi place să lucrez cu persoane cu inițiativă. Dar e foarte simplu să mă contactezi! Scrie-mi la adriana.georgescu@fullbloom.ro, sună-mă la 0726 338 645 (Adriana Georgescu) sau contactează-mă pe LinkedIn.

 

 

Adriana Georgescu: Te ajut să devii cea mai bună versiune a ta. Descoperă Life Coaching-ul, Consilierea în carieră și cursurile noastre.

Abonează-te la newsletter și primești imediat acces gratuit la testul de măsurare a satisfacției vieții și testul de abilități și interese de carieră.