PERFORMANȚĂ ÎNALTĂ = IMPLICARE + STARE DE BINE (EVITARE BURNOUT)

Totuși, conform unui studiu Gallup din 2013, doar 13% dintre angajați sunt pe deplin implicați și motivați. Restul de 87% sunt neimplicați – „e doar un job, fac minimum necesar și nimic mai mult” sau chiar mai rău, se implică în sens negativ  – cei cărora nimic nu le convine, nimic nu le place și îi influențează negativ și pe ceilalți.

Soluția noastră: Coaching și training pentru creșterea performanței, a implicării și a stării de bine a angajaților pornind de la identificarea și optimizarea calităților și punctelor forte.

Consultanță pentru companie sau training pentru toți angajații – Strengths at Work –ENG și ROoptimizarea utilizării punctelor tari la job, folosirea instrumentelor și proceselor Strengthscope (suntem primii și singurii traineri și coach din România certificați în Strengthscope), folosirea VIA Character Strengths, Job crafting, Appreciative inquiry, facilitarea schimbărilor pozitive pornind de la cele 9 instincte umane, reducerea burnout-ului și creșterea stării de bine.

Află mai multe detalii aici.