biciclist3

Creștem performanța și retenția angajaților prin identificarea și optimizarea calităților și punctelor forte și implicit prin creșterea implicării și stării de bine.

Peste 200 de cercetări științifice cu 275,000 participanți din toată lumea arată că starea de bine subiectivă (cât de bine ni se pare că ne este) duce la succes în aproape toate domeniile, inclusiv muncă, sănătate, prietenie, sociabilitate, creativitate și energie*. Astfel, programele noastre de training, sesiunile individuale de career coaching sau serviciile de consultanță oferite sunt adaptate nevoilor specifice ale organizației și susțin construcția unei culturi pozitive: a performanței înalte și a stării de bine.

******

Angajații implicați în munca pe care o desfășoară, care fac ceea ce se pricep cel mai bine și cărora le place ceea ce fac, fac diferența între o companie de succes și una care eșuează să crească. „Cât de des am șansa de a-mi folosi punctele forte la muncă?” – răspunsul la această întrebare este cel mai bun predictor al implicării la muncă. Iar implicare la muncă este unul dintre cei mai buni predictori ai succesului unei organizații. Într-un studiu derulat în 142 de țări (inclusiv în România), Gallup descoperă că doar 13% dintre angajați sunt implicați la locul de muncă – adică investesc emoțional și au ca focus crearea de valoare pentru organizație, în timp ce 63% sunt neimplicați, iar 24% sunt activ neimplicați – cei nemulțumiți și potențiali ostili organizației, deconectați emoțional de munca și locul lor de muncă și adesea ineficienți.

*****

Facilităm crearea unui mediu de muncă promotor al stării de bine a angajaților care duce la creșterea implicării acestora; creșterea productivității; la o retenție mai mare și la clienți mai satisfăcuți.

ssssssssss

Facilităm deprinderea de cunoștințe și oferim instrumente care ajută membrii organizației să lucreze mai isteț, să evite epuizarea fizică și psihică, să fie mai concentrați și productivi, să fie mai calmi sub presiune, să petreacă mai puțin timp în ședințe, să delege, să interacționeze și să influențeze oamenii cu care interacționează. Îi ajutăm să câștige puterea de a își schimba obiceiurile și rutina zilnică neproductive – pentru ei și ceilalți.

ddddd

Programele noastre (training, ateliere, career coaching, consultanță)  pornesc de la cele mai recente idei și cercetări din domeniul consilierii și consultanței în carieră și psihologiei organizaționale pozitive:

 1. Strengths at WorkProgram de training și one to one career coaching construit în jurul unei abordări noi și cu eficiență dovedită în facilitarea schimbărilor pozitive în oameni și sisteme umane.  Programul dorește schimbarea perspectivei: de la gândirea bazată pe deficit (Ce este în neregulă?) la gândirea bazată pe abundență (Ce este în regulă?). Este axat pe descoperirea și urmărirea explicită a punctelor forte și a trăsăturilor de caracter pozitive: a ceea ce funcționează, a ceea ce ne dă energie, a ceea ce ne motivează să ne implicăm în ceea ce facem; pe creșterea stării de bine a angajaților și înțelegerea mai bună a comportamentului uman; pe energizarea organizației și activarea unor schimbări pozitive cu impact direct în succesul business și în comunitate. Programul este adaptabil oricărui departament și nivel ierarhic, angajaților individuali sau echipelor, în funcție de nevoile specifice ale acestora. Cuprinde și: Strengths based Performance Management, Strengths based Recruitment. Optimizarea proceselor de recrutare prin utilizarea interviurilor structurate, Strengthend Relationships at Work  
 2. Optimizarea motivației prin identificarea și punerea în practică a valorilor și  calităților personale și ale celor cu care interacționăm.
 3. Job crafting: ajustarea locului de muncă prezent pentru a se potrivi mai mult punctelor forte, nevoilor, abilităților, valorilor și preferințelor celui care îl deține & creșterea satisfacției în muncă
 4. Best Reflected Self: o perspectivă proaspătă pentru clasicul Feedback 360
 5. Appreciative Inquiry: facilitarea schimbărilor pozitive într-o organizație
 6. Human Instincts Leadership – vezi aici

Alte rezultate implicite:

 1. Creșterea Rezilienței și o mai bună gestionare a stresului; cum facem față și cum ne revenim după situații dificile. Detalii curs Crește-ți reziliența.
 2. Creșterea conștiinței și cunoașterii de sine – înțelegerea minții și corpului nostru. Înțelegerea emoțiilor. Înțelegerea impactului asupra celorlalți.
 3. Îmbunătățirea atenției – dezvoltarea atenției, cum să ne concentrăm mai bine și să facem față abundenței de stimuli care ne înconjoară. Cum să evităm să ne simțim copleșiți.
 4. Schimbarea perspectivei asupra lucrurilor – pozitivă versus negativă. Avantajul unei atitudini optimiste și a speranței asupra calității și productivității muncii și vieții, în general.
 5. Dezvoltarea intuiției sociale & capacității de a influența contextul – preluarea și înțelegerea semnalelor sociale de la cei din jurul nostru. Construirea unor relații sociale benefice la muncă. Comunicarea. Compasiunea. Reglarea răspunsurilor emoționale în funcție de contextul în care ne aflăm.

 *Achor, S; The Hapiness Advantage