Cum afli ce-ți place, la ce ești bun, și cum să ai succes la job, dar și o viață personală?

Poți să câștigi de la fullbloom un coach personal care să te ghideze pe acest drum. Trainerii noștri certificați vor folosi instrumente unice în România, precum Strenghtscope și Values in Action, pentru a afla împreună cu tine care sunt calitățile tale personale și soluții simple prin care poți avea succes.

*********

De fapt, ce înseamnă calități personale? Îți dăm un starter aici, iar restul îl vei afla împreună cu coach-ul tău.

********************

Ai patru teme din care o poți alege pe cea mai potrivită pentru tine acum:

********************************

DEZVOLTARE ÎN CARIERĂ

Dacă vrei să afli cum să-ți transformi obiectivele în realitate, construiește-ți alături de coach o hartă personalizată a dezvoltării în carieră.

********************************

COACHING IN ANTREPRENORIAT

Poate ai multe idei de afaceri, dar nu știi de unde să începi și cum să pui pe hârtie și să transformi în realitate toate planurile? Nu-i nimic, îți folosește coaching-ul în antreprenoriat. Nu garantăm coperta de revistă de business, dar suntem aproape siguri că vei munci să ajungi acolo!

********************************

BRANDUL PERSONAL

Dezvoltă-ți brandul personal aflând împreună cu trainerul tău care-ți sunt calitățile personale, interesele și abilitățile și cum poți să-i faci pe oameni să te aleagă pentru proiecte interesante!

********************************

PREGĂTIRE PENTRU INTERVIURI ȘI NETWORKING

Dacă nu te-ai prins cum funcționează networking-ul, și cum pot să ți se deschidă ușile de care ai nevoie, încearcă pregătirea pentru interviuri și networking. A, și pleci cu multe tips & tricks de aplicat imediat la primele interviuri!

********************************

Alege-ți tema și mergi alături de coach-ul tău personal în călătoria care-ți va schimba viața!

Arată-ne că tu meriți să fii câștigătorul acestui pachet de coaching oferit de fullbloom: înscrie-te acum în competiție.  Dă-ne LIKE și SHARE și completează formularul de mai jos.

 

Ultima zi de înscrieri: 11 iulie 2017

*****************************

[contact-form-7 404 "Not Found"]